ANKARA / GÖLBAŞI - Şehit Bülent Göçer İlkokulu

Mrt

Okul Panomuzu hazırlayan sınıfımıza ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart, milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı’mızın TBMM tarafından kabulünün 103. yıldönümüdür. İstiklal Marşı, parçalanmış, darmadağın edilmiş, yok olmak üzere olan bir milletin yeniden doğuşunun, şahlanışının destanıdır. İstiklal Marşı; Mustafa Kemal’in önderliğinde Türk milletinin verdiği ölüm kalım mücadelesini, Türk milletinin bağımsızlığa olan düşkünlüğünü, bayrak sevgisini, vatanımızın güzelliğini dile getiren bir şiirdir.

Şbt

Öğretmenlerimiz Zeynep Filik,Zevaş Sevin Tiryaki,Hatice Özkavacıklı,Hatice Münevver Çetin,Nebahat Güneş ile eTwinnng İlçe Temsilcisi Ayşane Yurtdaş bugün Ulusal ve Avrupa Katile etiketlerini ve plaketlerini alarak  bizleri gururlandırdı.Ödel törenine Okul Müdürümüz Şengül Gökcan da katıldı. Öğretmenlerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Leman Karaibrahimoğluna Milli Eğitim Bakanlığı'nın gönderdiği Hizmet Şeref Belgesi,  Şehit Bülent Göçer İlkokulu idareci ve öğretmenleri adına takdim edildi. Kendisine ülkemize verdiği emekler ve yetiştirdiği öğrencileri adına teşekkür ederiz. Emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dileriz.